naailessen

Beginner, gevorderd, jong, oud, gewoon lekker samen aan de slag zijn? Je bent altijd welkom bij de naailessen van de Stiksteek! Lesinhoud en tijden bepaal je zelf. Aandacht, inspiratie en motivatie gegarandeerd.

naailessen in Arnhem

De naailessen van de Stiksteek zijn toegankelijk voor iedere cursist, met of zonder ervaring. Daar de groepen klein zijn werk je aan zelf gekozen projecten en op je eigen niveau. Wekelijkse instroom is mogelijk, het hele jaar door.

De instap-strippenkaart is de Stikstekenkaart 10 en kost € 93,90. Je kunt hiermee bijvoorbeeld 4 lessen van 2½ uur of 5 lessen van 2 uur volgen.

De Stikstekenkaart werkt als een strippenkaart en daarmee kun je als cursist de lessen en workshops flexibel volgen. Deelnemen op een vast moment mag, maar is geen verplichting. Reserveren voor een plek in de gewenste les is wel noodzakelijk, maximale deelname aan een les is 5 cursisten. Reserveren kan per app of mail.

Wat betreft stoffen, garens, accessoires (ritsen, knopen etc) en patronen, deze regel je in principe zelf. In overleg kun je gebruik maken van patronen en er hangt een kleine collectie van Trickle Down Fabrics in de studio. Daarnaast is er een kleine voorraad aanwezig van fournituren.